Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/konyhaco/public_html/database/mysql/database.php on line 11

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/konyhaco/public_html/database/mysql/database.php:11) in /home/konyhaco/public_html/index.php on line 255

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/konyhaco/public_html/database/mysql/database.php:11) in /home/konyhaco/public_html/index.php on line 256

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/konyhaco/public_html/database/mysql/database.php:11) in /home/konyhaco/public_html/index.php on line 257

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/konyhaco/public_html/libs/smarty/Smarty_Compiler.class.php on line 270
Praktikus megoldások egy garzonlakás egyedi gyártású konyhájában

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/konyhaco/public_html/libs/smarty/Smarty_Compiler.class.php on line 270

Praktikus megoldások egy garzonlakás egyedi konyhájában

Praktikus megoldások egy garzonlakás egyedi konyhájában
2016. Október 20.

Praktikus megoldások egy garzonlakás konyhájában, avagy amikor egy belsőépítész, Szász Csaba és a konyhabútor bútorgyártó BútorKovcács.hu összedolgozik.

Akár egy ilyen frappáns címmel is elláthattuk volna a cikkünket, melyben a 3d látványterven látható csöppnyi konyhát a lehető legpraktikusabb technikai megoldásokkal vérteztünk fel.

Sokak számára nagyon nehezen elképzelhető, hogy egy konyhabútorban mindenhez könnyen hozzá lehet férni. Manapság azonban ez már alapkövetelmény, mivel a konyha területe a legtöbb lakásban igen kicsi. Így célszerű utánanézni, illetve keresni egy konyhabútorgyártót vagy egy belsőépítészt, aki mindezen megoldásokat ismeri.

Általában a legkézenfekvőbb, hogy szakembert ( lakberendezőt ) bízunk meg, aki segít ebben és neki van egy jól bevált asztalosa, bútorgyártója.

Jelen esetben a 3d enteriőr megalkotójáról, Szász Csabáról és a BútorKovács-ról van szó, akik 5 hét alatt a komplett konyhai enteriőrt megvalósíthatják.

A kivitelezők keresése utána azonban térjünk a lényegre, hogy pontosan milyen technikai megoldásokat is kínál az alábbi konyhabútor.

Első ránézésre a bútor felülete és a színeiben keressünk praktikumot, melyek a teret tágítják és a kis helységből látszólag egy sokkal nagyobbat „varázsolnak”.

Praktikus megoldások egy garzonlakás konyhájában, avagy amikor egy belsőépítész és a bútorgyártó összedolgozik.

A második és alapvető megoldás, hogy az alsó szekrényekben csak fiókok találhatóak, melyeknek a tárolni kívánt eszközökhöz mérten határozhatjuk meg a magasságát. A típus kiválasztásánál a Blum fiókjait használjuk, akkor gyakorlatilag egy teljesen kihúzható verziót is választhatunk. Persze ezekhez egy lassú záródás is tartozik, ami annyit jelent, hogy nem csapódik be a becsukáskor.

Kesseböhmer kamraszekrény - praktikus konyhai tároló szekrény

A következő praktikus megoldás a felső konyhai elemek frontjával kapcsolatosak, melyek egyenes vonalban felfelé nyithatóak. Ezáltal csak fele akkora helyet vesznek el a nyitáskor és még el sem kell hajolni… :)

Kesseböhmer konyhai panelre szerelhető polc - praktikus konyhai tároló szekrény

Ezen felül használhatunk még további egyszerű és minőségi megoldást, amit a Kesseböhmer cég kínálatából érdemes választani. Értjük ezek alatt a kihúzható fűszertartókat és az egyszerűbb kamraszekrényeket, illetve a felső szekrényekbe is szerelhető, lenyitható tárolókat. Ezek segítségével, akár a plafonig is felépíthetjük a konyha felső elemeit, mert látra nélkül is könnyedén elérheti bárki.

Kesseböhmer felső szekrénybe szerelhető lenyitható polc - praktikus konyhai tároló szekrény

Tehát, ha minőségi, praktikus és megbízható megoldásokat keres, akkor ajánljuk magunkat!

A kivitelezéssel és a bútorokkal kapcsolatban érdeklődhet a BútorKovács-nál a BUTORKOVACS@BUTORKOVACS.HU email címen.

Lakberendezéssel és 3d látványtervezéssel kapcsolatban pedig SZÁSZ CSABA kollégánkat keresse az SZASZDESIGNER@GMAIL.COM email címen.

forrás: egyedi konyhabútor gyártó - butorkovacs.hu